Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Eylül 2016 - 13:48 Yorum: 0

Krunoslav Jurcic: "Osmanlıspor, saygı duyulması gereken bir takım"

Adanaspor'un Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, bu hafta deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacakları karşılaşmada rakibin rotasyona gitmelerini beklediklerini...

Krunoslav Jurcic: 'Osmanlıspor, saygı duyulması gereken bir takım'

Adanaspor'un Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, bu hafta deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacakları karşılaşmada rakibin rotasyona gitmelerini beklediklerini belirterek, "Osmanlıspor'a karşı nasıl oynayacağımızı biliyoruz" dedi. Jurcic ayrıca Osmanlıspor'un saygı duyulması gereken bir takım olduğunu söyledi.

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 18 Eylül Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde turuncu-beyazlıların Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Süper Lig'de çok fazla kaliteli oyuncu var"

Yavaş yavaş şehri, insanları, kulübü, personeli ve oyuncuları tanımaya başladığını belirten Jurcic, şu ana kadar her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam, Türkiye'de güçlü takımlardan kurulu, kuvvetli bir lig olduğunun altını çizerek, "Süper Lig'de çok fazla kaliteli oyuncu var. Burada da 3-4 takım ön plana çıkıyor ama öyle bir lig var ki herkes herkesi yenebilir. Şu anda bizim için önemli olan şey takımın formunu yükseltmek ve dengeli bir hale getirmek. İyi çalışmak önemli. Son Gaziantepspor maçında, iyi yolda olduğumuzu gördük. Birçok şans elde ettik. Futbol şansı yanımızda değildi. Bu şekilde çalışmaya devam edersek doğru yolda olduğumuza inanıyorum ve böylece puanlar da gelecektir" diye konuştu.

"Osmanlıspor, saygı duyulması gereken bir takım"

Süper Lig'in 4. haftasında karşılaşacakları Osmanlıspor maçına iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Jurcic, "Rakibimizi izledim. Oynadıkları son maçları da inceledim. Osmanlıspor, saygı duyulması gereken, kaliteli bir takım. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de aldıkları sonuçlarla ciddi bir takım olduklarını gösterdiler. Önde 4 hızlı oyuncuları var. Bunu çok iyi değerlendiriyorlar. Önemli olan bizim şu anda bunun farkında olmamız. Böylelikle, az çok Osmanlıspor'a karşı da nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Takip ettiğim kadarıyla oldukça geniş bir kadroya sahipler. Çok sayıda maç oynadıktan sonra bu kadroyu değerlendireceklerdir. Muhtemelen Avrupa maçından sonra, bizim maçta bir rotasyona gideceklerdir" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber