Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 14:58 Yorum: 0

KSMMMO üyelerine ‘6736 sayılı kanun’ hakkında bilgiler verdi

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) ve Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen seminer ile "6736 sayılı bazı...

KSMMMO üyelerine ‘6736 sayılı kanun’ hakkında bilgiler verdi

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) ve Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen seminer ile "6736 sayılı bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanun" hakkında oda üyelerine bilgiler verildi.

Oda binasına düzenlenen seminere, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Necmi Keskinsoy, KSMMMO Başkanı Anfer Yılmaz ve oda üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından seminerin açılış konuşmasını yapan KSMMMO Başkanı Anfer Yılmaz, "Demokrasimize yönelik gerçekleştirilmeye çalışılan 15 Temmuz darbe girişimini ve son dönemlerde artış gösteren terör olaylarını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bugün burada değerli üstatlarımız 6736 sayılı bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunu ayrıntılı bir şekilde sunacaklardır. Sizin de bildiğiniz gibi 6736 sayılı kanun mükelleflerimize ayrıcalıklar ve avantajlar sağlamaktadır. Kayseri olarak inanıyorum ki bu kanuna sahip çıkacağız, mükelleflerimize ve işverenlerimize aydınlatıcı bilgiler vereceğiz. En üst düzeyde gerek matrah artırımında gerek kasa, stok gerekse borçların yapılandırılmasında en üst noktada yararlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Necmi Keskinsoy da, "Bilindiği üzere 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun 19 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Yatırımların artırılarak kalkınmanın temin edilmesine yönelik kayıtları desteklemek, müteşebbislerimizin iş ve yatırım odaklarına daha da odaklanmalarına imkan sağlamak için çıkarılan 6736 sayılı kanun ile özetlemek gerekirse vatandaşlarımızın kamuya olan borç yükü azalacak, borçlar taksitler halinde ödenebilecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber