Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 14:38 Yorum: 0

KSO, İtalya’daki tarım makineleri fuarına iş gezisi düzenledi

Konya Sanayi Odası, dünyanın en büyük tarım ve bahçe makineleri fuarlarından EIMA'ya iş gezisi düzenledi.

KSO, İtalya’daki tarım makineleri fuarına iş gezisi düzenledi

Konya Sanayi Odası, dünyanın en büyük tarım ve bahçe makineleri fuarlarından EIMA'ya iş gezisi düzenledi.

İtalya iş gezisi Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serin'in heyet başkanlığında gerçekleştirildi. Konya'nın en güçlü sektörlerinden biri olan tarım makineleri sektör sanayicileri ile yapılan iş gezisinin önemine değinen Serin, "Tarım alet ve makineleri sektörü şehrimizin en iddialı olduğu sektörlerden biri. Tarım makineleri ihracatında yüzde 65 pay ile Türkiye pazarının lider şehriyiz. Dolayısıyla yeni işbirlikleri sağlamanın yanı sıra, sektörün yaşadığı gelişmeleri yakından görmek amacıyla Eima 2016 Uluslararası Tarım ve Bahçe Makineleri Fuarı'na düzenlenen fuara katılım sektör için son derece önemli" şeklinde konuştu.

"İtalyan sanayiciler Konya Tarım Fuarına davet edildi"

İtalya Emilia-Romagna Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası ile Konyalı sanayicilerin bir toplantı gerçekleştirdiğini ifade eden Serin, Konya ile Emilia-Romagna bölge sanayicilerinin ortak çalışmalar yapabileceğini, iki bölgenin işbirliği yapacağı alanların olduğunu belirtti. Serin, işbirliklerini geliştirmek amacıyla bu bölgedeki sanayicileri Mart ayında Konya'da yapılacak Türkiye'nin en büyük tarım fuarı Konya Tarım Fuarı'na davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber