Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Ekim 2017 - 14:38 Yorum: 0

KTO Businnes Card’a Büyük ilgi

Kayseri Ticaret Odası üyeleri, uygulanmaya başlanan KTO Businnes Card'a büyük ilgi gösteriyor.

KTO Businnes Card’a Büyük ilgi

Kayseri Ticaret Odası üyeleri, uygulanmaya başlanan KTO Businnes Card'a büyük ilgi gösteriyor. Hafta içi her gün saat 10:00 ve 16:00'da yapılan tanıtım toplantılarına katılan Oda üyeleri, KTO Businnes Card'ın getirdiği yenilikleri ve özellikleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'dan dinliyor.

Kısa süre önce uygulanmaya başlayan ve öncelikli olarak Kayseri havaalanından KTO üyelerinin yapacakları uçuşlarda sıra beklemeden özel geçiş hakkı (CIP) hizmeti sağlayan KTO Businnes Card şimdiden yüzlerce üyeye ulaşmış durumda bulunuyor.

KTO Businnes Card uygulamasına ilişkin açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyelerine fayda sağlamak amacıyla hazırladıkları projelerden biri olan KTO Businnes Card'ın üyelerden büyük ilgi görmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Başkan Hiçyılmaz, "KTO Businnes Card'ın tanıtımı ve üyelerimize takdim edilmesi için düzenlediğimiz toplantılarımızı sürdürüyoruz. Meslek komitesi gruplarında yer alan üyelerimiz, hem komite toplantılarına katılarak görüşlerini bizlerle paylaşmış oluyor, hem de KTO Businnes Card'larını alıyorlar. Bu kartın getireceği olanakları dinleyen üyelerimiz, bizlere teşekkür ediyor" dedi.

Hiçyılmaz, Oda üyelerinin bu tür uygulamalar ve yeni hizmetleri hak ettiğini belirterek, "KTO Businnes Card zaman içinde yeni özelliklere sahip olacak. Üyelerimiz bu kart sayesinde alışverişten seyahate kadar birçok alanda özel indirimler ve farklı imkânlardan yararlanabileceklerdir. Tüm üyelerimizi kısa sürede KTO Businnes Card'larını almaya davet ediyorum" diye konuştu.

KTO Businnes Card’a Büyük ilgi

KTO Businnes Card’a Büyük ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber