Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:43 Yorum: 0

KTO Heyetinden Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim ve meclis başkanlık divanı üyelerinden oluşan heyet, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'yla...

KTO Heyetinden Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yönetim ve meclis başkanlık divanı üyelerinden oluşan heyet, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'yla birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve beraberindeki heyet, yeni görevinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti ve başarılar diledi.

Kayseri'nin çevre ve şehircilik açısından geldiği noktanın konuşulduğu ziyarette, Başkan Hiçyılmaz tarafından üyelerden gelen taleplere ilişkin Bakan Özhaseki'ye bilgi aktarıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğu belirterek teşekkür etti.

Ziyarette TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi, Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis de hazır bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber