Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

KTO Ortak Meslek Komite Tolantısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ortak Meslek Komite Toplantısı'nda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Ülkemiz ve şehrimiz için yeni başarı hikayeleri...

KTO Ortak Meslek Komite Tolantısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ortak Meslek Komite Toplantısı'nda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Ülkemiz ve şehrimiz için yeni başarı hikayeleri yazabilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." dedi.

KTO Ortak Meslek Komite Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Başkanı Ömer Gülsoy, meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Toplantıda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri'nin en büyük sivil toplum kuruluş olan Kayseri Ticaret Odası 17 bini aşan üyesi ile üyelerine hizmet vermek için, üyelerinin işlerini daha iyi yapabilmeleri için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor ve üyelerimizin hepsine çok değerli çalışmalar yapmak suretiyle onları Kayseri ve Türkiye ekonomisine daha faydalı işler yapabilmeleri noktasında gayret gösteriyor. Kayseri'nin bir adım daha öteye gidebilmesi için atılan adımların Kayseri Ticaret Odası olarak ya öncüsü oluyoruz yada yapılan faaliyetlerin içerisinde bulunuyoruz. Kayseri'nin 2023 yılında 5 milyar dolar ihracat yapabilmesi ve insanlarımızın kişi başına 25 bin dolar milli gelire ulaşabilmesi bakımından da elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bunların gerçekleşebilmesi ancak birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza bağlıdır." ifadelerini kullandı.

Hiçyılmaz, "Ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmeler bir ve beraber olmanın öneminin ne kadar önemli olduğunu bizlere göstermektedir. Ülkemizin son yıllarda geldiği konumdan daha ileriye taşıyabilmek yine iş dünyası olarak bizlerin gayretleri ile olacaktır. Özellikle son yıllarda Türkiye'de çok büyük başarı hikayeleri yazılmıştır ama şimdiye kadar uygulanan yöntemler ile yeni başarı hikayesi yazmanın mümkün olmadığı ve yeni politikaların üretilmesi muhakkaktır. Yeni başarı hikayeleri yazabilmek için bizde Kayseri Ticaret Odası olarak elimizden gelen tüm gayreti göstermeli ve şehrimiz ile ülkemizin kalkınması için el birliği ile gayret göstermeliyiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber