Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:44 Yorum: 0

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret ve Sanayi Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu'nu değerlendirerek, "Yapılacak...

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret ve Sanayi Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu'nu değerlendirerek, "Yapılacak olan kongreden sonra da Türkiye şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yoluna devam edecektir diye düşünüyorum" dedi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 22 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Genel Kurulu'nu değerlendirdi. Yapılacak olan kurulla birlikte Türkiye Cumhuriyeti yeni başbakanının belli olacağını dile getiren Hiçyılmaz, "Siyasi partiler netice itibariyle kendi kuralları, görüşleri çerçevesinde yönetilirler. Başbakan da o partinin görüşleri doğrultusunda icraatlarına devam edecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Ekonominin daha da güçlenmesi ve son 25 çeyrektir sürekli büyüyen ülkenin bundan sonraki süreçte daha da büyüyerek yoluna devam edeceğini ifade eden Hiçyılmaz, "Bilindiği üzere iktidarda olan AK Parti'nin genel başkanı, partisini genel kurula götüreceğini ve bu genel kurulda aday olmayacağını ifade etti. Tabi iktidar partisinin genel başkanı bu şekilde karar almasından dolayı başbakanın da değişmesi gibi bir durumla karşı karşıyayız. Dolayısıyla Türkiye'yi genel olarak ilgilendiren bir konu. Ama görünen o ki gelişmeler bir siyasi partinin iç meselesi gibi gözüküyor. Bu iç meselesini de AK Parti şimdiye kadar çok fazla sıkıntı vermeden çözegelmiş olan bir partidir. Dolayısıyla genel kurula gidildiğinde seçilecek olan yeni genel başkan ülkemizin de yeni başbakanı olacaktır. Uygulanan ekonomik politikalarda, desteklerde, teşviklerde, dış politikada ve uygulanan diğer politikalarda herhangi bir değişiklik olacağı kanaatinde değilim. Çünkü siyasi partiler netice itibariyle kendi kuralları, görüşleri çerçevesinde yönetilirler. Başbakan da o partinin görüşleri doğrultusunda icraatlarına devam edecektir diye düşünüyorum. Tabi önemli bir olaydır. Netice itibariyle başbakan değişecektir. Fakat ekonomimize bir olumsuz etki olacağı kanaatinde değilim. Ümit ediyorum şimdiye kadar alınmış olan tedbirler daha da ilaveler yapmak suretiyle ekonominin daha da güçlenmesi ve son 25 çeyrektir sürekli büyüyen bir ülkemizin bundan sonraki süreçte daha da büyüyerek yoluna devam edeceğini ve 2023 hedeflerini yakalama bakımından önemli gayretlere vesile olacağını ümit ediyorum. Yapılacak olan kongreden sonra da Türkiye şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yoluna devam edecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber