Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:01 Kars’ta dumandan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti13:00 Milletvekili Ölmeztoprak: “ Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”13:00 Malatya’da uyuşturucu operasyonu12:58 Manisa Büyükşehir’den 286 öğrenciye çevre bilinci eğitimi12:57 Mersin’de ’daha temiz ve sürdürülebilir deniz ekosistemi için’ çalıştay düz...12:57 Güzel İzmir isimli caretta soluğu Mısır’da aldı12:56 Lezita’dan yeni açıklama: "Greve çıkan işçilerin yerine hiç kimse istihdam...12:55 Çanakkale’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi12:55 Hakkari’de yasadışı bahis operasyonu12:55 Antalya- Isparta yolunda otobüs ile çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kay...12:54 Başkan Gürtürk: “Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’miz 36 yaşında “12:52 Kontrolden çıkan otomobil, otobüs durağına çarptı: 1’i ağır 3 yaralı12:52 Yağış kazayı beraberinde getirdi, İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı k...12:52 Başkan Engin Uysal: "Borçsuz bir belediye bırakan Sahvet Ertürk’e teşekkür...12:52 Kapı kilidini kırdıkları otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar12:47 Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu12:43 Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Jeoloji Kurultayı’nın altın sponsoru...12:43 Belarus’un en büyük turizm fuarı ilgi görüyor12:43 Kayseri Serbest Bölge, hizmetlerle yeni yatırımcıların gözdesi oldu12:43 Pakistan’daki sel ve yıldırımlarda can kaybı 87’ye yükseldi
Teknoloji 07 Nisan 2018 - 14:03 Yorum: 0

KTÜ 8’inci Kariyer Gelişim Günleri

Sanko Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sayın, 13 yıldan beri, 1,5 milyar doları geçen yatırımla 6 hidroelektrik santralı, 2 rüzgâr santralı ve...

KTÜ 8’inci Kariyer Gelişim Günleri

Sanko Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sayın, 13 yıldan beri, 1,5 milyar doları geçen yatırımla 6 hidroelektrik santralı, 2 rüzgâr santralı ve 1 jeotermal santralını, dizaynından inşaatına kadar tüm aşamalarını yöneterek, zamanında ve bütçesinde devreye aldıklarını söyledi.

KTÜ Elektrik Elektronik Kulübü tarafından, "Sende Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne gel, Kariyerini Zirvele" Sloganıyla bu sene 8'incisi düzenlenen "Kariyer Gelişim Günleri" ne katılan Sayın, "Sanko Enerji, toplam 670 MW yenilenebilir kaynaklara dayalı elektrik üretim kapasitesi ile yılda 2,3 milyar kWh üretim gerçekleştirmektedir" dedi.

Öğrencilerin yanı sıra, halkın da yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin platin sponsorları arasında Sanko Enerji'nin bulunmasının, KTÜ'nün eğitim düzeyine duyulan güvenden kaynaklandığını belirten Sayın, "Çevreye karbon salınımını azaltan, teknolojiye ve verimliliğe odaklanmış yenilenebilir enerji yatırımları ve işletmecilik uygulamalarıyla, dünyamızın sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmaktayız şeklinde konuştu.

Sanko Enerji'nin tekstil, enerji, çimento, ambalaj, iş ve tarım makinaları başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve 14,000'den fazla çalışanı bulunan Sanko Holding'in enerji sektöründeki güçlü şirketi olduğunu anlatan Sayın, "Sanko Enerji, 2005 yılından itibaren elektrik üretim, ticaret ve toptan ve perakende satışında faaliyette bulunmaktadır. Yatırımları zamanında ve bütçesinde tamamlayan Sanko Enerji, ayrıca büyümeye ve geleceğe yönelik önemli büyüklükte geliştirilen proje havuzu oluşturmuştur. Sanko Enerji olarak enerji projelerinin dizayn ve yapımından, elektrik üretim santrallerinin en verimli işletilmesine kadar bütün süreçlerinde, şirket tecrübe ve kabiliyetimizi sergilemekteyiz. Kabiliyet ve güçlü temelimizle büyüyerek enerji sektörünün en güvenilir, verimli ve karlı şirketi olmayı hedeflemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere mezuniyet sonrası iş görüşmesi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalarda önerilerde de bulunan Sayın, "İş görüşmelerine vaktinde katılmaya özen gösterin. Resmi bir kıyafet tercih edin. Kıyafetinizin temiz ve ütülü olduğundan emin olun. Özenli tercihlerinizin öncelikle kendinize saygı duymanız anlamına geldiğini unutmayın.Kendinizi doğru ifade edebilmek için yalın bir dil kullanın. Soruları olması gerektiği gibi değil, olduğunuz gibi yanıtlayın. Yanıtlarınızın karşı tarafın beklediği yanıtlar olmadığını mı düşünüyorsunuz, O halde bunun nedenlerini değerlendirin. Kendinize gelişim hedefleri koyun" diye konuştu.

KTÜ 8’inci Kariyer Gelişim Günleri

KTÜ 8’inci Kariyer Gelişim Günleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber