Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Eylül 2014 - 17:18 Yorum: 0

KTÜ'deki öğrenci kavgası

Trabzon'da hastane önünde toplanan bir grup öğrenci, KTÜ'de bir öğrencinin karşıt görüşlü öğrencilerce dövüldüğünü öne sürerek olaya tepki gösterdi

KTÜ'deki öğrenci kavgası

TRABZON (AA) - Trabzon'da hastane önünde toplanan bir grup öğrenci, Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) bir öğrencinin karşıt görüşlü öğrencilerce dövüldüğünü savunarak olaya tepki gösterdi.

Kendilerini "öğrenci kolektifi" olarak adlandıran gruptakiler, KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4’üncü sınıf öğrencisi Metehan Tuna Göre'nin (24) bir süre önce KTÜ'de karşıt görüşlü öğrencilerin saldırına uğrayarak yaralandığını öne sürerek, Göre'nin tedavi gördüğü Fatih Devlet Hastanesi önünde çeşitli pankart ve dövizler açtı.

Metehan Tuna Göre'nin babası Emin Göre'nin de destek verdiği grup adına basın açıklaması yapan Anıl Zengin, KTÜ yönetiminin bu tür olaylar konusunda önlem alması gerektiğine işaret ederek, "KTÜ yönetimine sesleniyoruz. Bu saldırganlar KTÜ öğrencisidir. Üniversitemize kasten insan öldürmeye teşebbüs eden caniler giremez" dedi.

Emin Göre de oğluna saldıranların dışarıda gezdiğini ve oğlunun hiç kimseye bir şey yapmadığını ifade ederek, "Oğluma saldıranların cezalandırılmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

Baba Göre daha sonra saldırganlara ait olduğunu savunduğu fotoğrafları yırttı.

Gruptakiler açıklamanın ardından dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber