Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 10:08 Yorum: 0

KÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Küçük:

''Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'ne adayım''

KÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Küçük:

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Küçük, Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'ne aday olduğunu bildirdi.

Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitenin değişik kademelerinde görev yaptığını belirterek, bu sayede yöneticilik tecrübesi kazandığını söyledi.

İdari görevlerde kazandığı önemli tecrübeleri, kullanmak istediğini ifade eden Küçük, şöyle konuştu:

"Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'ne adayım. Yapmış olduğum yoğun görüşmeler ve istişareler sonucunda Amasya Üniversitesi'nde yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğu kanaati hasıl oldu. Değişim değil, dönüşüm ihtiyacının zaruri olduğu artık her platformda dile getirilmektedir. Bu noktada mesuliyet düştüğü ifade edildi ve aday olmam hususunda teveccüh gösterildi. Biz, bütün gönülleri kazanmaya, birlikte çalışmaya talip oluyoruz. Eğer nasip olursa, Amasya Üniversitemize hizmet etmek bizim için büyük bir şeref olacaktır."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber