Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ağustos 2016 - 13:53 Yorum: 0

Kuaför dükkanına uyuşturucu operasyonu

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 2'si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

Kuaför dükkanına uyuşturucu operasyonu

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 2'si kadın 9 kişi gözaltına alındı. Operasyonda bir kadın kuaföründe yapılan aramada metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Değirmenlikızık ve Küçükbalıklı mahallelerinde iki ayrı operasyon yapan Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Değirmenlikızık Mahallesi'nde evde kurdukları sistemle klimalı ortamda mavi ışık altında kenevir yetiştirip satan M.S. (31) ve A.Y.'yi (35) gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 21 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Bir diğer operasyonda ise Van'dan temin edilen metamfetamin maddesinin Küçükbalıklı Mahallesi'ndeki bir kadın kuaföründe depolanıp piyasaya sürüldüğü ihbarını alan ekipler, kuaför dükkanına baskın yaptı. İş yerinde yapılan aramada 145 gram metamfetamin ele geçirilirken, kuaför O.Y. (30) ile birlikte C.T. (33), M.F.D. (25), K.B. (38) ve E.A.D. (28) isimli beş kişi gözaltına alındı.

Öte yandan, uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş hapis cezaları olduğu için haklarında yakalama kararı bulunan G.A. (60) isimli kadınla E.T. (38) de yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 9 kişi adliyeye sevk edilirken, tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber