Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Şubat 2018 - 09:08 Yorum: 0

Kuaföre sürünerek giren hırsız mizanpli makinesi çaldı

Beyoğlu'nda taş ve yumrukla camını kırdığı bir kuaföre sürünerek giren hırsızın içeride bir şey bulamayınca mizanpli makinesini çaldı.

Kuaföre sürünerek giren hırsız mizanpli makinesi çaldı

Beyoğlu'nda taş ve yumrukla camını kırdığı bir kuaföre sürünerek giren hırsızın içeride bir şey bulamayınca mizanpli makinesini çaldı. Eline çorap geçiren hırsızın neredeyse boyu uzunluğundaki makineyi çaldığı o anlar kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz 11 Şubat Pazar günü saat 05.30 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde kuaförün önüne gelen hırsız, dakikalarca camını kırmaya çalıştı. Önce taş atan ardından da yumruk atan hırsız, delik açtığı camdan içeriye sürünerek girdi. Ardından hırsız dakikalarca içeride dolaşarak çalacak bir şeyler aradı. Kasayı da karıştıran hırsız çalacak bir şey bulamayınca, içerideki bin lira değerindeki saçları kurutmada ve şekillendirmede kullanılan mizanpli makinesine göz dikti. Camın yanında masayı kenara çeken hırsız ardından neredeyse boyu uzunluğundaki makineyi daha sonrada kendini çıkartarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Boyu büyüklüğündeki makineyi çaldı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsız cama önce taş ardından yumruk atıyor. Delik açılan pencereden içeriye sürünerek giren hırsız içeride bir süre dolaşıyor. Hırsız dakikalar sonra pencerenin yanına gelerek masayı çekiyor. Eline çorap geçirdiği görülen hırsız ardından önce makineyi sonrasında da kendini çıkartarak kaçıyor.

Görüntüleri izleyince şoke oldu

Olayın ardından işyerine gelen sahibi Erdoğan Karakış, sabah saatlerinde camın kırık olduğunu gören bir arkadaşının araması sonrası iş yerine geldi. İçeride çalınacak bir şey olmadığını bilen Karakış, güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde, hırsızın mizanpli makinesini çaldığını görünce şoke oldu. Bunun üzerine iş yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kuaförde parmak izi incelemesi yaparak güvenlik kamera görüntülerinden hırsızı tespit etmek için çalışmalara başladı.

"Hırsızın yakalanmasını istiyoruz"

İş yeri sahibi Erdoğan Karakış, "Sabah saatlerinde ben evdeyken bir arkadaşım cam kırılmış diye aradı. Cam kırılmıştı, yazarkasa ve saç kurutma makinesini almışlar. Bizim için fazla bir kıymeti yok. Camı kırmışlar, yüzünü kapatmıştı. 1 saat falan kalmış, geçen sene de girmişlerdi. O zaman da kuaför malzemeleri çalınmıştı. Hırsızın yakalanmasını istiyoruz. Önlem aldık demirlik falan da yaptırdık. Hırsıza ne dayanacak ki?" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber