Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Kubat 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kartal’da sahne alacak

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Kartal'da coşkuyla kutlanacak. Kartal Belediyesi, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında...

Kubat 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kartal’da sahne alacak

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Kartal'da coşkuyla kutlanacak. Kartal Belediyesi, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da bir kutlama programı düzenleyecek.

Kartal Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, 30 Ağustos 2016 Salı günü saat 19.30'da Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün öncülüğünde Kartallı Kazım Meydanı'ndan Kartal Meydanı'na yapılacak geleneksel yürüyüşle başlayacak. Başkan Altınok Öz'ün halkla birlikte gerçekleştireceği yürüyüşün ardından kutlama programı, saat 20.30'da Kartal Meydanı'nda Kubat konseriyle devam edecek. Vatandaşların ücretsiz dinleyebileceği konserde, Türkiye'nin en sevilen seslerinden biri olan Kubat, Kartallı sevenleriyle buluşacak ve şarkılarını 30 Ağustos Zafer Bayramı için söyleyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber