Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:38 Yorum: 0

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Van İlknur Ilıcalı İlkokulu 1/C sınıf öğretmeni Elçin Gümüş gözetiminde öğrencileri tarafından düzenlenen "Okuma Bayramı" renkli gösterilere sahne...

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Van İlknur Ilıcalı İlkokulu 1/C sınıf öğretmeni Elçin Gümüş gözetiminde öğrencileri tarafından düzenlenen "Okuma Bayramı" renkli gösterilere sahne oldu.

Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen okuma bayramında minik öğrenciler, sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler ile salonu dolduran anne, babalara ve izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattılar. Eylül 2015 tarihinde başlayan eğitim ve öğretim yılından bugüne dek geçen süreçte okuma - yazma ve öğrendiklerini sergileyen minik öğrencilerin gösterilerini veliler hayranlıkla izledi. Minik öğrencilerin büyük gösterisinde velilerde sunuculuk ve sahnede çeşitli görevler alarak çocuklarının mutluluklarına ortak oldular. Gecede şarkılar, danslar, skeçler, gösteriler sergilendi. Davul zurna eşliğinde halk oyunlarını sergileyen çocuklarına veliler de alkış tutarak eşlik ettiler. Öğrencilerinin "Okuma Bayramı"nda ortaya koydukları performans ile gurur duyduğunu belirten 1/C sınıf öğretmeni Elçin Gümüş, "Bu programın hazırlanmasında her daim yanımda olan desteklerini esirgemeyen okul müdürü ve müdür yardımcımıza velilerimiz Erol Çakıl, Sibel Görentaş, Naci Tosun beye ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlknur Ilıcalı İlkokulu Müdürü Sadrettin Kelen; "Okulumuza bu yıl atanan Elçin öğretmenimiz ve öğrencileri bu gün unutulmaz bir gece düzenlediler. Okuma-yazmaya geçen öğrencilerimizi kutluyorum. Ailelerine yeteneklerini sergilemek üzere düzenledikleri etkinlik bayram çok güzel geçti. Aynı zamanda onların bu coşku ve heyecanını velileri de yaşadı. Öğretmenimiz ve öğrencileri okulun ilk gününden bu yana çok çalıştılar, çok yoruldular ama başardılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bizlere yaşattıkları güzel duygular için hepsine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Programa İlknur Ilıcalı İlkokulu Müdürü Sadrettin Kelen, müdür yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkanı Ayhan Yazlık ve veliler katıldı.

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Küçük Öğrencilerin Büyük Gösterisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber