Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:43 Yorum: 0

Küçükali Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihale aşamasında

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi'nde yaptırılacak olan ve toplam 1 bloktan oluşan...

Küçükali Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihale aşamasında

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi'nde yaptırılacak olan ve toplam 1 bloktan oluşan inşaat karşılığı daire ihalesinin bugün gerçekleştirildiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi Encümen Salonunda ihale yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesi'nde 1 bloktan oluşan ve 52+1 daire ile 2 dükkan karşılığı ihalesinin aslında çok kapsamlı bir çalışma olduğunu kaydetti.

Bugün gerçekleştirilen ihale de firmalardan teklif alındığını ve değerlendirme komisyonunda tekliflerin inceleneceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ihaleye katılan firmaların şu anda inceleme safhasında olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber