Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 20:58 Yorum: 0

Küçükçekmece Belediyesi yaz spor okulları ödül töreni

Küçükçekmece Belediyesi, Yaz Spor Okulları turnuvalarında dereceye girenleri ödüllendirdi.

Küçükçekmece Belediyesi yaz spor okulları ödül töreni

Küçükçekmece Belediyesi, Yaz Spor Okulları turnuvalarında dereceye girenleri ödüllendirdi.

17 Branşta 6 bin 203 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda 650 öğrenciye madalya ve kupa takdim edildi. Genç sporcuları yaz ve kış spor okullarıyla destekleyen ve profesyonelliğe bir adım daha yaklaştırarak geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi, yaz spor okullarında müsabakaları tamamlanan; futbol, voleybol, basketbol, yüzme, futsal, masa tenisi, badminton, karate, tenis, güreş, bisiklet, atletizm, kürek, hemsball, satranç, tekvando ve geleneksel okçuluk (17 branş) yarışlarının kazananları ödüllendirildi.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Turnuvaları Ödül törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk önce akrobasi ve illüzyon gösterileri yapıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Yaz spor okulları turnuvasına katılan tüm sporculara teşekkür etti. Karadeniz, "İnşallah hemen akabinde kış spor okullarımız başlayacak. Çocuklarımız, gençlerimiz, her şeyimiz, biz onlar için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Sporda kaybeden yoktur. Spor yapan kazanır ve spor yaparak geçirilen bir gün kazanılmış yarındır. Hep buna inanıyoruz. Çocuklarımız için çok daha güzel çalışmalara imza atmaya çalışacağız" dedi.

Daha sonra minik sporcuların sahne önündeki ok atışı gösterisi ilgiyle izlenirken, Ödül törenine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya sırayla ok atışı gerçekleştirdi.

Eğlence ve coşkunun bir arada yaşandığı ödül töreninde, 17 branşta 6 bin 203 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmiş olan müsabakalarda, toplamda 650 öğrenciye madalya, 42 kupa ve çeşitli hediyeler AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya tarafından sporculara takdim edildi.

Program, sporcuların hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber