Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 09:43 Yorum: 0

Küçükçekmece Belediyesinden ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf yarışması

Küçükçekmece Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milletinin dik duruşunu ortaya koyan, tüm dünyaya vatan sevgisini anlatan vatandaşların...

Küçükçekmece Belediyesinden ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf yarışması

Küçükçekmece Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milletinin dik duruşunu ortaya koyan, tüm dünyaya vatan sevgisini anlatan vatandaşların belgelediği, tarihe not düşecek fotoğraf karelerini ödüllendirmek için "15 Temmuz Fotoğraf Yarışması" düzenliyor.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından ulusal ölçekte düzenlenen fotoğraf yarışmasında; 15 Temmuz'da darbecilere o geceyi dar eden milletin verdiği mücadele, milli iradeye sahip çıkan Türk halkının birlik ve beraberlik içerisinde tuttukları demokrasi nöbetleri ve 6 milyon insanın Yenikapı'da bir araya gelerek tüm dünyaya vatan sevgisini bir kez daha gösterdiği anlardan kadraja yansıyan fotoğraf kareleri yarışacak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmaya Türkiye genelinden katılımcılar, başvuruda bulunabilecek.

"18 yaş üstü tüm vatandaşlarımızın katılımına açık"

Darbe girişimi karşısında Türk milletinin adeta destan yazdığını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Tüm Türkiye'de ve Küçükçekmece'mizde milletimiz meydanları hiç boş bırakmadı. Tüm vatandaşlarımızın meydanlarda sabaha kadar tuttukları demokrasi nöbetlerini ve tarihe yazılmış o gecede milletimizin mücadelesini ölümsüzleştirmek amacıyla 15 Temmuz konulu fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Bu yarışma, son bir ayda yaşadığımız durumun özetini anlatan fotoğrafları içeren yarışmadır. 18 yaş üstü tüm vatandaşlarımızın katılımına açıktır" diye konuştu.

Son başvuru tarihi 19 Eylül

15 Temmuz konulu fotoğraf yarışmasına başvurular, 19 Eylül 2016 Pazartesi günü sona erecek. Yarışmaya, başvurular http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=244 bu linkten kabul edilirken, yarışmayla ilgili ayrıntılı olarak "www.15temmuzfotograflari.com" sitesinden bilgi alınabilecek.

Yarışma için aranan şartlar ve başvuru koşulları ise şunlar: Her fotoğrafçı en fazla 4 adet (Dijital) renkli veya siyah-beyaz eser ile yarışmaya katılabilecek. Fotoğrafların kenarlarında boşluk veya paspurtu yer almayacak. Fotoğraf üzerinde katılımcının kimliğine ilişkin isim, imza, logo, tarih gibi bilgiler bulunmayacak. Fotoğrafların çeşitli dijital fotoğraf işleme programları ile işlenmesine yönelik herhangi bir sınırlama bulunuyor. Fotoğrafların haber amaçlı olarak yerel ve ulusal medyada ya da sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmış olması yarışmaya katılmaya engel teşkil etmiyor. Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olması gerekirken, başkasına ait görüntülerin tamamen ya da kısmen kullanılması kural ihlali sayılacak.

Dereceye girenlere para ödülü

Yarışma sonunda birinci 10 bin TL, ikinci 7 bin 500 TL, üçüncü olan 5 bin TL, mansiyon ödülünü kazanan ise 2 bin TL ile ödüllendirilecek. Küçükçekmece Belediyesi özel ödülü bin 500 TL olarak belirlenirken, sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine 200 TL para ödülü verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber