Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Haziran 2019 - 14:08 Yorum: 0

Küçükçekmece Emektarlar Ligi’nin şampiyonu Fatihanspor oldu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Emektarlar (Veteranlar) Futbol Ligi sona erdi.

Küçükçekmece Emektarlar Ligi’nin şampiyonu Fatihanspor oldu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Emektarlar (Veteranlar) Futbol Ligi sona erdi. Ligin şampiyonu ise Fatihanspor oldu.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile Küçükçekmece Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Emektarlar (Veteranlar) Futbol Ligi" sona erdi. İstanbul Trabzonspor ile Halkalı Çamlıkaltıspor takımları arasında oynanan müsabaka ile başlayan Emektarlar Futbol Ligi Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadı'nda Sultanmuratspor ile Fatihanspor takımları arasında oynanan final maçı ile son buldu. Emektarlar Futbol Ligi'ne Küçükçekmece'deki Spor Kulüpleri'nden 308 lisanslı futbolcu katıldı.

Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu

Ligin final maçını Sultanmuratspor'u 5-3 mağlup eden Fatihanspor kazanarak şampiyon oldu. Sultanmuratspor ikinci, Halkalı Çamlıkaltıspor ise üçüncü olarak ligi tamamladı. Emektarlar Futbol Ligi'nde dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından kupaları takdim edildi.

Emektarlar Futbol Ligi'nde Halkalıspor "en centilmen takım" olurken, Halkalı Çamlıkaltıspor oyuncusu İbrahim Aydın "gol kralı', Sultanmuratspor oyuncusu İsmet Yılmaz da "en iyi kaleci" seçildi.

Küçükçekmece Emektarlar Ligi’nin şampiyonu Fatihanspor oldu

Küçükçekmece Emektarlar Ligi’nin şampiyonu Fatihanspor oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber