Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Haziran 2018 - 13:48 Yorum: 0

Küçükçekmece’de açık havada kültürler buluşuyor

Düzenlediği yöresel festivallerde binlerce hemşehriyi bir araya getiren Küçükçekmece Belediyesi, yepyeni bir festivale imza atıyor.

Küçükçekmece’de açık havada kültürler buluşuyor

Düzenlediği yöresel festivallerde binlerce hemşehriyi bir araya getiren Küçükçekmece Belediyesi, yepyeni bir festivale imza atıyor. Yöresel müziklerin yanı sıra yöresel lezzetlere de ev sahipliği yapacak festival, binlerce hemşehrinin birlik ve beraberliğine sahne olacak.

Küçükçekmece Belediyesi, Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm renklerini "Yöresel Festivaller" etkinliğinde 19 Haziran'da bir araya getiriyor. Fevzi Çakmak Meydanı ev sahipliğindeki festival kapsamında düzenlenecek olan İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Karadeniz ve Balkan- Trakya günlerinde yerel ve ulusal pek çok sanatçı sahne alacak. Festivalde yerel sanatçıların yanı sıra ünlü sanatçılar Onur Şan, Selahattin Alpay, Grup İmera, Rumeli Ekrem ve sevenleriyle buluşacak.

Küçükçekmece’de açık havada kültürler buluşuyor

Küçükçekmece’de açık havada kültürler buluşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber