Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Temmuz 2021 - 09:38 Yorum: 0

Küçükçekmece’de cep telefonu hırsızlığı kamerada

Küçükçekmece'de bir kebapçıya müşteri kılığında giren hırsız, kasanın arkasında bulunan cep telefonunu çalarak dükkandan ayrıldı.

Küçükçekmece’de cep telefonu hırsızlığı kamerada

Küçükçekmece'de bir kebapçıya müşteri kılığında giren hırsız, kasanın arkasında bulunan cep telefonunu çalarak dükkandan ayrıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, hırsızın cep telefonunu adım adım yer değiştirerek çalması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Olay, çarşamba günü saat 09.30 sıralarında Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi'nde bulunan bir kebapçıda yaşandı. Kebapçıya müşteri kılığında gelen hırsız lokantada bir süre vakit geçirdikten sonra, çalışanların dışarı çıkmasını bekledi. Kasanın etrafında dolaşan hırsız arkada duran cep telefonunu önce kasanın üstüne koydu. Bir süre çevreyi izledikten sonra ise telefonu alarak oturduğu masanın üstüne bıraktı. Sandalyeye oturarak telefonu inceleyen hırsız çevrede kimse olmadığını görünce masanın üstündeki cep telefonunu arka cebine koyarak dükkandan kaçarak uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, hırsızın cep telefonunu adım adım yer değiştirerek çalması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber