Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Mayıs 2022 - 09:33 Yorum: 0

Küçükçekmece’de çocukların canını hiçe sayan yolculuk

Küçükçekmece'de iki çocuğun araç camından sarkarak canlarını tehlikeye attığı anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Küçükçekmece’de çocukların canını hiçe sayan yolculuk

Küçükçekmece'de iki çocuğun araç camından sarkarak canlarını tehlikeye attığı anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Araç sürücüsü ise tehlikeli duruma rağmen ilerlemeye devam etti.

Olay, dün gece saatlerinde Küçükçekmece Emrullah Efendi Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sürücü kimliği henüz belirlenemeyen 33 AFN 425 plakalı otomobil, sağ ve sol arka camlarından iki kız çocuk dışarı çıkmış halde ilerlemeye devam etti. Durumu gören diğer sürücüler tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerası ile kaydederken, çocukların düşme tehlikesine aldırış etmeden trafikte ilerleyen sürücü yaklaşık 5 kilometre boyunca mahalle arasına kadar devam etti. Hem çocukların hem de diğer sürücülerin canının hiçe sayıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber