Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Aralık 2021 - 20:38 Yorum: 0

Küçükçekmece’de uygulamada kafede oturan kadın temaslı çıktı, ceza yedi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce, Küçükçekmece'de çocuk ve gençlerin korunması amacıyla bir uygulama yapıldı.

Küçükçekmece’de uygulamada kafede oturan kadın temaslı çıktı, ceza yedi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce, Küçükçekmece'de çocuk ve gençlerin korunması amacıyla bir uygulama yapıldı. Uygulamada Covid-19 temaslısı olup kafede oturan bir kadına cezai işlem yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede ortaklaşa bir uygulama yapıldı. Çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar kapsamındaki uygulamaya Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ile Küçükçekmece İlçe Emniyete bağlı Yunus, Asayiş ve Çocuk Şube Amirliğine bağlı ekipler destek verdi. Denetim kapsamında okul çevrelerindeki iş yerlerinde, kafeler, kahvehaneler ile internet kafelerinde uygulama gerçekleştirildi. Uygulamada gençlerin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Ekipler, iş yerleri işletmecilerine çocuk ve gençlerin korunması için uyarılarda bulundu. Ekipler, gençlere ise kötü alışkanlardan uzak durması için bilgilendirme yaptı.

Ekipler, kafede uygulama yaptığı sırada covid-19 temaslısı olan bir kadını tespit etti. Polis ekipleri, kadına cezai işlem uyguladıktan sonra onu evine gönderdi. Uygulamanın gece saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber