Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Kula caddeleri yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi'nin çehresini değiştiriyor.

Kula caddeleri yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi'nin çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçenin prestij caddelerini baştan aşağıya yeniliyor. Daha önce Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddeleri'ni yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mahmut Dede Caddesi'nde de çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. D-300 karayolu ile su deposu arasında kalan Mahmut Dede Caddesi'nde içme suyu altyapısı, yağmurlama sistemi ve temel çalışması tamamlanan yolda elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınması bekleniyordu. Kabloların, yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Mahmut Dede Caddesi'nde kilit parke taş döşenmesi için elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasını bekliyorduk. Çalışmalar biter bitmez kaldırım ve taş döşemelerine başladık" dedi. Başkan Tosun, "Kula'mıza yeni ve modern caddeler kazandırmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Mahmut Dede Caddesi'nin projesini hazırladık. Yıllardır problemli caddelerimizden biri olan Mahmut Dede Caddesi'ndeki alt yapıyı yenileyerek üst yapıdaki çalışmalara başladık. Caddemizi en kısa zamanda bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine, işbirliği içerisinde Kula'mızda böylesine güzel işleri hayata geçirdiğimiz için teşekkür ederim" diye konuştu.

Kula caddeleri yenileniyor

Kula caddeleri yenileniyor

Kula caddeleri yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber