Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 05 Eylül 2018 - 16:28 Yorum: 0

Kula’da 13 okul beyaz bayrak aldı

Manisa'nın Kula ilçesinde "Temiz ve Sağlıklı Okul" projesi çerçevesinde beyaz bayrak almaya hak kazanan 13 okulun yöneticilerine bayrak ve sertifikaları...

Kula’da 13 okul beyaz bayrak aldı

Manisa'nın Kula ilçesinde "Temiz ve Sağlıklı Okul" projesi çerçevesinde beyaz bayrak almaya hak kazanan 13 okulun yöneticilerine bayrak ve sertifikaları gerçekleştirilen törende verildi.

Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu yemekhanesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, hedeflerinin beyaz bayrak alan okul sayısını artırmak olduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçen yıldan bu yana çeşitli projeler üretme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Sümen, bunlardan bir tanesinin de "Temiz ve Sağlıklı Okul" projesi olduğunu söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Sağlık Bakanlığı ile birlikte uyguladığı projeye Kula'dan müracaat eden okullardan 13'ünün beyaz bayrak almaya hak kazandığını kaydeden Sümen, "Bugün bayraklarıyla birlikte sertifikalarını da okullarımıza teslim ettik" dedi.

Kula'da bugün beyaz bayrak sahibi 13 olan okul sayısını önümüzdeki dönem daha da yükseltmek istediklerini de vurgulayan Sümen, "Burada bir komisyon çalışıyor. Okullar yerinde inceleniyor, gerekli hijyen ve temizlik çalışmalarına bakılıyor. Öğrencilerimizin günlük yaklaşık 7-8 saati okullarda geçiyor. Okulların bu açıdan hijyenik olması, öğrencilerimizin yaşam alanlarının güzel olması bizler için son derece önemli. Bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu tip projelerimiz artarak devam edecek. Gönlümüz bütün okulların böyle olmasını istiyor. Hem fiziki şartları iyileştirmek, hem de bu tür projeleri sonuçlandırarak inşallah okullarımızın zaman içerisinde beyaz bayrağa kavuşmalarını sağlayacağız" diye konuştu.

Törenin sonuna beyaz bayrak almaya hak kazanan 13 okul müdürüne bayraklarını ve sertifikalarını Kula Kaymakamı Osman Güven takdim etti. Ayrıca Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen'e de göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim edildi.

Beyaz bayrak dağıtım törenine Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Özel ve Hüseyin İzci ile okul müdürleri katıldı.

Kula’da 13 okul beyaz bayrak aldı

Kula’da 13 okul beyaz bayrak aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber