Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 23:58 Yorum: 0

Kula'da 7 bin kişi iftar sofrasında buluştu

MANİSA (AA) - Kula ilçesinde 7 bin kişi iftar sofrasında buluştu.Emre mahallesinde bu yıl 14'ncüsü gerçekleştirilen Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri, Ramazan ayına rastladığı için kapsamlı...

Kula'da 7 bin kişi iftar sofrasında buluştu

MANİSA (AA) - Kula ilçesinde 7 bin kişi iftar sofrasında buluştu.

Emre mahallesinde bu yıl 14'ncüsü gerçekleştirilen Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri, Ramazan ayına rastladığı için kapsamlı bir iftar yemeği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Kula Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Erkan Enginar, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile davetliler katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunus Emre'nin diyarı Kula'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek vatandaşların şimdiden Ramazan bayramını kutladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise huzur, birlik ve beraberlik içerisinde iftarda bir araya geldiklerini, Yunus Emre Anma Şenlikleri'nin 14'ncüsünü gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

İftar programından sonra Manisa Şehzadeler Mehteri ve semazen gösterisi sunuldu.

Kılınan teravih namazından sonra Kadir Gecesi etkinliği yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber