Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 19:23 Yorum: 0

Kula’da evde esrar ele geçirildi

Manisa'nın Kula ilçesinde Kula ve Manisa İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, bir evde...

Kula’da evde esrar ele geçirildi

Manisa'nın Kula ilçesinde Kula ve Manisa İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, bir evde 3 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Kula İlçe Jandarma ve Manisa İl jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, M.A.'nin Şeritli Mahallesi'deki evinde esrar olduğunu belirledi. Bunun üzerine eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri kurutulmak üzere yere serilmiş 3 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Ev sahibi M.A evde bulunamazken jandarma ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber