Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Ağustos 2020 - 19:18 Yorum: 0

Kula’da fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Manisa'nın Kula ilçesinde emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyon sonucunda fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek suçundan yakalanan 2 şahıs,...

Kula’da fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Manisa'nın Kula ilçesinde emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyon sonucunda fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek suçundan yakalanan 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kula'da huzuru ve güvenliği sağlamak amacıyla çalışmalara hız veren kolluk kuvvetleri başarılı bir operasyona imza attı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takip ettikleri O.Ç. ve Y.A. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek suçlarından bugün hakim karşısına çıkarılan O.Ç. ve Y.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Salihli Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber