Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 17:24 Yorum: 0

Kula’da içme suyu hattı yeniledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula merkezdeki 25 yıllık boruları yenileriyle değiştirerek...

Kula’da içme suyu hattı yeniledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula merkezdeki 25 yıllık boruları yenileriyle değiştirerek vatandaşa sağlıklı içme suyu ulaştırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesine sağlıklı içme suyu temin etmek için yürüttüğü çalışmalara ara vermeden devam ediyor. MASKİ, Kula ilçe merkezinde 90'lı yıllarda döşenen eski içme suyu hattını yeniledi. Yıllardır kullanılan ve sık sık patlaklara neden olan asbest boruların Avrupa standartlarına uygun polietilen borularla değiştirilmesiyle birlikte, vatandaşa ulaşan su daha sağlıklı ve kaliteli hale getirildi.

Kula'da gerçekleştirilen hat yenileme işlemleriyle ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, "Kula ilçemizde bulunan içme suyu tesisatımız İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'mıza bağlı ekiplerimiz tarafından değiştirildi. 25 yıl önce döşenmiş olan eski boruların yerine daha sağlam ve sağlıklı borular monte ettik. Çünkü eski hat sık aralıklarla arızalara neden oluyor ve vatandaşlarımızı mağdur ediyordu. Biz de bunun önüne geçmek için ana depomuzla şebekemiz arasındaki hatta çalışma yaparak, Kula halkının bu sorununu ortadan kaldırdık" dedi.

Kula'nın altyapısı uzun yıllar garanti altında

Genel Müdür Yardımcısı Aslay, Kula'nın geleceğine yapılan diğer yatırımlar hakkında da bilgi vererek, "MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula ilçe merkezinde yaptığı Prestij Caddeleri projelerine eşzamanlı olarak yürüttüğü çalışmalarla Yunusemre Caddesi, Tabduk Emre Caddesi, Mevlana Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy caddelerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını da yenilemiştir. Çalışmalarımız neticesinde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli altyapı hizmeti alması sağlanmıştır. Yaptığımız bu çalışmalar, Kulalı vatandaşlarımızın altyapı konusunda uzun yıllar sıkıntı yaşamamaları için tasarlanarak hayata geçirilen önemli projelerdir" şeklinde konuştu.

Kula’da içme suyu hattı yeniledi

Kula’da içme suyu hattı yeniledi

Kula’da içme suyu hattı yeniledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber