Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 17:38 Yorum: 0

Kula’daki STK başkanlarından teröre tepki

Manisa'nın Kula ilçesindeki STK başkanları artan terör olaylarına tepki gösterdi.

Kula’daki STK başkanlarından teröre tepki

Manisa'nın Kula ilçesindeki STK başkanları artan terör olaylarına tepki gösterdi. Kula Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve Şoförler Odası Başkanı Oktay Kırlı Kula'da yayın yapan yerel gazete ve ajans temsilcilerini ziyaret ederek, hafta sonunda Gaziantep'te meydana gelen terör olayını kınadıklarını açıkladı.

Sivil Toplum Kuruluşları adına konuşan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, "Terör saldırısından dolayı Gaziantep halkına başsağlığı diliyoruz. Gözünü kan bürümüş canilerin bu acımasız eylemini lanetliyoruz" dedi.

Şadan, Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesinde bir düğünde yapılan menfur canlı bombalı terör saldırısından derin üzüntü duyduklarını ifade ederek, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.

Böyle acıların bir daha yaşanmaması gerektiğini söyleyen Şadan, "İnsanların en mutlu gününü kana bulamak, çoluk çocuk demeden masum insanları öldürmek caniliktir. Yüzyıllardır kardeşliğin ve hoşgörünün simgesi Gaziantep'te bu alçak saldırıyı yapanları ve destek verenleri şiddetle kınıyoruz. Başımız sağ olsun. Gazi şehrimize büyük geçmiş olsun." diye konuştu.

Hain terör saldırılarıyla ülkemizin huzuru, birlik beraberliği ve istikrarının bozulmak istendiğine işaret eden Şadan, "Türkiye güçlü bir ülkedir. Biz binlerce yıldır hiçbir dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan kardeşçe yaşayan büyük bir milletiz. Birlikte daha güçlüyüz. Gaziantep halkının da sağduyusuna güveniyoruz. Provokasyonlara gelmeyecek, teröre karşı tek yürek olarak birlik beraberliğine sahip çıkacaktır. Bizi bölmek, bizi birbirimize düşürmek isteyen içteki ve dıştaki hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir." dedi.

Kula’daki STK başkanlarından teröre tepki

Kula’daki STK başkanlarından teröre tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber