Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 24 Ekim 2017 - 12:08 Yorum: 0

Kulalı gençler Denizli’yi gezdi

Manisa'nın Kula ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz Projesi" kapsamında 160 Kulalı genç Denizli'yi...

Kulalı gençler Denizli’yi gezdi

Manisa'nın Kula ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz Projesi" kapsamında 160 Kulalı genç Denizli'yi gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz Projesi" kapsamında Kula Gençlik Merkezi üyesi 80 erkek, 80 kız olmak üzere 160 Kulalı genç Kula-Denizli hareketlilik projesine katıldı. Proje kapsamında Kula'dan Denizli'ye giden gençler Denizli'de Hierapolis Tarihi Kenti, Pamukkale Travertenleri, Karahayıt, Tarihi Kaleiçi Çarşısı ve Servergazi Türbesini rehber eşliğinde ziyaret ederek, Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme fırsatını elde ettiler. Gezi hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Sorumlusu Filiz Çiçek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu tamamen ücretsiz olan projenin amacı gençlerin yakın çevresindeki tarihi ve kültürel değerlerin farkına vararak buraların önemini keşfetmek, aynı zamanda da gezerken öğrenmek, yeni arkadaşlıklar edinmek, hem kültürel hem de sosyal açıdan gençlerin gelişimini sağlamak" dedi.

Kulalı gençler Denizli’yi gezdi

Kulalı gençler Denizli’yi gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber