Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Kulp Kaymakamlığı'ndan Kobanili ailelere yardım

DİYARBAKIR (AA) - Kulp Kaymakamlığı, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Kobanili ailelere yaşam malzemesi yardımı yapıldı.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada,...

Kulp Kaymakamlığı'ndan Kobanili ailelere yardım

DİYARBAKIR (AA) - Kulp Kaymakamlığı, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Kobanili ailelere yaşam malzemesi yardımı yapıldı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, ilçede barınan 60 Kobanili aileye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kuru gıda, yatak, yorgan, battaniye, nevresim, yastık, kilim,  tabak, çanak, çocuk bezinden oluşan malzeme dağıtıldığı belirtildi.

Yardımların Kaymakam Mehmet Maraşlı’nın talimatı ve koordinesiyle dağıtıldığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Suriye’deki iç savaştan dolayı gelip ilçemize yerleşen 60 aileye vakfımız tarafından daha önce kuru gıda ve diğer ev eşyası alımı yapılmıştı. Vakfımızın Sosyal İnceleme Görevlileri tarafından yapılan inceleme sonucunda mevcut ailelere öncelikli olarak ihtiyacı olan 120 torba un, 60 torba şeker, 60 teneke yağ, çay ve kahvaltılık gurubu ihtiyaçları karşılanmıştır. Vakıf olarak ailelerimize bundan sonrada yardımlarımız devan edecektir.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber