Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Kulp’ta, 30 Ağustos kutlamaları

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

Kulp’ta, 30 Ağustos kutlamaları

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

Törene, Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Özhan Nacar, Kulp Belediyesi Başkan Vekili Şener Aktaş, İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Hikmet Aslan, İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanı Vekili Hüsamettin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ve daire amirleri katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasından sonra başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Jandarma Üsteğmen Vatan Mustafa Kural, "Bağımsızlık, egemenlik ve vatan sevgisi gibi kavramların yüceliğini tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos zaferi, yüce milletimiz ve onun kahraman ordusunun, en ağır şartlarda bile hiçbir güce boyun eğmeyeceğini, özgürlüğü söz konusu olduğundan tüm engelleri bertaraf edeceğini kanıtlamıştır" dedi.

Kutlama programı İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde tebriklerin kabul edilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber