Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Nisan 2014 - 17:33 Yorum: 0

Kulp'ta şehit köy korucuları için anma töreni

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 1985 yılından bu yana şehit olan 23 geçici köy korucusu için anma etkinliği gerçekleştirildi

Kulp'ta şehit köy korucuları için anma töreni

DİYARBAKIR (AA) - Kulp ilçesinde 1985 yılından bu yana şehit olan 23 geçici köy korucusu için anma töreni düzenlendi.

Koçkar Mahallesi'ndeki etkinliğe katılan Kaymakam Mehmet Maraşlı, yaptığı konuşmada, geçmişte kalan kötü günlerin bir daha yaşanmasını arzu etmediklerini söyledi.

Maraşlı, "Ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan hizmetleri Allah kabul etsin. Hepimiz inanıyoruz ki, şehitlerimiz cennettedir. Hepimizin görevi daha güzel ve mutlu günleri sağlamak" dedi.

Gazi yakını Ömer Çiçek de bölgede barış ve huzur istediklerini, şehit ve gazi aileleri olarak çözüm sürecine destek verdiklerini anlattı.

Anma etkinliği Kulp Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğulları'nın okuduğu duaların ardından sona erdi.

Törene, Kaymakam Maraşlı'nın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Orhan Yurdakul, Emniyet Amiri Vekili Zekeriya Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şemsettin Pehlivanoğulları ve muhtarlar da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber