Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2020 - 12:48 Yorum: 0

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bolu’nun turizm merkezlerini havadan inceledi

Bolu'da bir dizi programa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bolu hem kış turizmi açısından olsun hem de 12 aylık turizm potansiyeli olsun...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bolu’nun turizm merkezlerini havadan inceledi

Bolu'da bir dizi programa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bolu hem kış turizmi açısından olsun hem de 12 aylık turizm potansiyeli olsun çok iyi bir noktada. Bunları uygun bir şekilde planlayıp dünya turizmine kazandırmamız gerekiyor" dedi.

Bolu'nun turizm merkezlerini incelemek için sabah saatlerinde kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy helikopterle denetimlerde bulundu. Bolu Valisi Ümit ve AK Parti milletvekillerinin de katıldığı denetimin ardından Bakan Ersoy, Bolu bölgesinin turizmiyle ilgili bilgi almak için Bolu Valiliği'ne geldi. Bakan Ersoy, ilçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Bakanlık olarak Bolu bölgesinin turizm potansiyellerini yukarı çıkarmak için çalışacaklarını belirten Ersoy, "Bugün sayın vekillerimiz ve valimizin davetiyle Bolu bölgesinde bulunan turizm potansiyelleriyle ilgili helikopterle bir gezi gerçekleştirdik. Sonrasında da hem milletvekillerimiz hem de valimiz çok detaylı bir sunumda bulundular. Biz de hızlı bir şekilde bakanlık olarak Bolu bölgesinin olası potansiyellerini en yukarı nasıl çıkarabiliriz bakanlık olarak çalışacağız. Projelerimizi hazırlayacağız ve çok kısa bir sürede de hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Bolu turizm açısından çok iyi noktada"

Bolu'nun hem kış turizmi hem de 12 aylık turizm açısından çok iyi noktada olduğunu kaydeden Bakan Ersoy, "Bugüne kadar gezdiğim birçok nokta var ama Bolu hem kış turizmi açısından olsun hem de 12 aylık turizm potansiyeli olsun çok iyi bir noktada. Sadece bunları daha hızlı bir şekilde değerlendirip doğaya, çevreye geleceğin turizmine uygun bir şekilde planlayıp dünya turizmine kazandırmamız gerekiyor. Verimli bir toplantı geçti. Bolu'ya daha sık geleceğiz ve kısa bir süre içerisinde bütün bu planlamaları bölge temsilcileri ile yapıp hayata geçirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bolu’nun turizm merkezlerini havadan inceledi

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bolu’nun turizm merkezlerini havadan inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber