Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Temmuz 2014 - 13:28 Yorum: 0

Kulu'da jandarmadan sürücülere şeker ikramı

KONYA (AA) - Kulu'da jandarma trafik timleri, ramazan bayramı nedeniyle sürücülere kolonya ve şeker ikram edip, 'kurallara uymaları' uyarısında bulundu.Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı...

Kulu'da jandarmadan sürücülere şeker ikramı

KONYA (AA) - Kulu'da jandarma trafik timleri, ramazan bayramı nedeniyle sürücülere kolonya ve şeker ikram edip, 'kurallara uymaları' uyarısında bulundu.

Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik tim ekibinden Jandarma Kıdemli Astsubay Osman Aslan ve tim ekibi tarafından Fevziye ve  Tuzyaka mahallelerine bağlayan yolda sürücülere şeker ve kolonya ikram edildi.

Ekipler, bayramların zehir olmaması için trafik kurallarına uyulması, sürücülerin emniyet kemerlerlerini takması ve trafiğe yorgun, uykusuz çıkmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber