Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 18:08 Yorum: 0

Kulu’da öğrenci onurlandırma başarı gecesi

Konya'nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğrenci Onurlandırma Başarı Gecesi düzenledi.

Kulu’da öğrenci onurlandırma başarı gecesi

Konya'nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğrenci Onurlandırma Başarı Gecesi düzenledi.

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki okullarda eğitim gören üniversite ve merkezi ortak sınavlarda başarılı olan öğrencilere ilk defa Onurlandırma Başarı Gecesi düzenledi. Kulu Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen programa, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Trafik Amiri Yahya Et, Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, Şube Müdürleri, Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, siyasi parti ilçe başkanları, SÜ Kulu MYO Müdür Yardımcısı Halit Bilici, okul müdürleri, aileler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, gecenin başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek, onlara ve alt sınıflardaki öğrencilere örnek olması, onları başarılı olmaya teşvik etme amacını taşıdığını belirtti. Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız kendisinin de bir eğitimci olduğunu ve bugünün şartlarının eskiye oranla daha iyi olduğunu ve ilçede eğitim noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Programda başarılı olan öğrencilere, protokol üyeleri tarafından 5 bisiklet, 9 tablet, 30 adet 75 TL'lik hediye çeki, çeşitli eğitici kitap ve hediyeler verildi. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü'ne katkıda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'a ve iş adamı Oktay Altun'a plaket takdim edildikten sonra öğrencilere verilen ödüllerde emeği olan iş adamı Sadık Kargın'a da teşekkür edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber