Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 15 Aralık 2017 - 17:08 Yorum: 0

Kulu’da öğrencilere "Yaşama Yol Ver" Semineri

Konya'nın Kulu ilçesinde Sağlık Bakanlığı Acil Hizmetler Genel Müdürlüğü ve 112 Acil çalışanları tarafından gerçekleştirilen "Yaşama Yol Ver"...

Kulu’da öğrencilere 'Yaşama Yol Ver'  Semineri

Konya'nın Kulu ilçesinde Sağlık Bakanlığı Acil Hizmetler Genel Müdürlüğü ve 112 Acil çalışanları tarafından gerçekleştirilen "Yaşama Yol Ver" kampanyası çerçevesinde 112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmalarının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konusunda ilk ve ortaokul öğrencilerine bilgilendirme semineri verilmeye başlandı.

Kulu Merkez İlk okulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde 112 Acil ambulansların önemi, yaptığı hizmetler, görev anında zamanla yarışın önemi, oluşabilecek her türlü olaylarda yapılması gerekenler, görülebilen tehlikelerden kurtulmanın yolları, ilk önce nelerin yapılmasının gerekli olduğu, sinevizyon eşliğinde anlatımlı olarak bilgilendirme yapıldı. Kulu merkezde bulunan birkaç ilk ve ortaokullarda da verilen seminerler günlerde ise çevre mahallelerdeki ilk ve orta okullarda da devam edilecek.

Seminere Kulu merkezde bulunan Acil 112 çalışanlarından Konuşmacı Havva Budak, Yusuf Tümer, Ebru Poyraz, Birol Öcüt, Neriman Nar ve Burcu İnce katıldı.

Kulu’da öğrencilere "Yaşama Yol Ver" Semineri

Kulu’da öğrencilere "Yaşama Yol Ver" Semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber