Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Eylül 2022 - 15:48 Yorum: 0

Kulu’da "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği

Konya'nın Kulu ilçesinde İçişleri Bakanlığının başlattığı, "Elimizde Bayraklarla Yaya Geçitlerinde Buluşuyoruz" projesi çerçevesinde "Yayalara Öncelik...

Kulu’da 'Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu' etkinliği

Konya'nın Kulu ilçesinde İçişleri Bakanlığının başlattığı, "Elimizde Bayraklarla Yaya Geçitlerinde Buluşuyoruz" projesi çerçevesinde "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği düzenlendi.

Kulu Baran Caddesinde öğrenciler ile birlikte "Elimizde Bayraklarla Yaya Geçitlerinde Buluşuyoruz" projesi gerçekleşti. "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliği çerçevesinde ilk olarak, yaya önceliğine dikkat çekmek için yaya geçidi çizgisi kırmızıya boyandı. Daha sonra etkinliğe katılan protokol ve öğrenciler eşliğinde yaya geçidi kullanılarak karşıya geçildi. Kulu Kaymakamı Ramazan Polat ve öğrenciler yoldan geçen otomobil sürücülerine rozet, broşür ve Türk bayrakları hediye etti. Sürücülerle sohbet eden Kaymakam Polat, yerleşim birimlerinde özellikle yaya önceliğini unutulmadan uygulanması konusunda sürücülere uyarıda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber