Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Kulu’daki Sabah Dershanesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlandı

Konya'nın Kulu ilçesindeki Sabah Dershanesi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlandı.

Kulu’daki Sabah Dershanesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlandı

Konya'nın Kulu ilçesindeki Sabah Dershanesi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke genelinde FETÖ/PDY terör örgütüyle ile irtibatlı olduğu belirlenen tüm eğitim kurumlarına el konulmaya devam ediliyor. Kulu'da bulunan Sabah Dershanesi, yapılan soruşturmalar kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

Darbe girişimi nedeniyle mühürlenen dershanenin kapıları dün saat 16.00 sıralarında, Kulu Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ve Kulu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin hazır bulunmasıyla tekrar açıldı. Dershane binasına da dev Türk bayrağı asıldı.

Mühürlerin sökülmesinin ardından okulun içinde dolaşarak incelemeler yapan Kaymak ve beraberindekiler, okulun dekorasyona hayran kaldıklarını belirterek, 4 yıldızlı otel görünümünde olduğunu söyledi. Yetkililer ayrıca sınıf tahtalarında yazılı olan "Daha güzel günlerde buluşmak duasıyla, Yiğitlere selam olsun" ve "Bir elime ayı bir elime güneşi verseler bu davadan vazgeçmem" yazılarının darbe girişimi yapılacağının daha önceden okul çalışanları tarafından bilindiğinin tahmin edildiği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetine geçen okulun, yüksek puanlı bir liseye dönüştürülmesi düşünülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber