Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 16 Ağustos 2018 - 22:45 Yorum: 0

Kuluncak Belediyesinden özel servis

Kuluncak Belediye Başkanın'dan bazı evlerin önüne özel servis ile parke kilit taşı döşeniyor.

Kuluncak Belediyesinden özel servis

Kuluncak Beledeyisine bağlı Yeni Mahalle çıkmaz sokak’da bulunan bir evin kenarlarına özel olarak parke kilit taşları döşeniyor. Bunun sebebini muhtara sorduğumuz zaman vatandaş bizlere oy veriyor ve bizden hizmet istiyor diye bildirimde bulunuyor.

Ak parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın açıklamasına göre Beldelerde bulunan belediyelerin israfdan kaçınmalarının talimatını veriyor. Bunun üzerine Kuluncak Belediyesi özel olarak evlerin kenarlarına parke kilit taşları döşüyor. Vatandaşlar Belediyelerden gerekli hizmeti  alabilirler fakat hizmet verilen bölgenin aşırı derecede büyük olması gözlerden kaçmıyor. Hizmet verilen bölgenin tarlanın içinde bulunan bir ev ve döşenen parke kilit taşları evin etrafına değil tarlaya döşeniyor.Yapılan bu hizmette çalışan işçiler ise İş Kur’dan alınan elemanlardır.

Bizim bildiğimiz kadarıyla parke taşları sokak ve ana caddelerde bulunan yaya geçitlerine döşenir. Kuluncak Belediye başkanı Sayın Mehmet Boyraz’dan yapılan bu hizmetin neye istinaden yapıldığına dair açıklama yapmasını Malatya Güncel Haber olarak rica ediyoruz.

img-20180816-wa0006.jpg

11-001.png

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber