Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Nisan 2022 - 14:38 Yorum: 0

Kumburgaz TEM’de feci kaza: 3 yaralı

TEM Otoyolu Kumburgaz Mevkii'nde yoldan çıkan bir kamyonet ağaca çarparak durabildi.

Kumburgaz TEM’de feci kaza: 3 yaralı

TEM Otoyolu Kumburgaz Mevkii'nde yoldan çıkan bir kamyonet ağaca çarparak durabildi. Kazada araç içinde sıkışan 3 kişi itfaiye ve vatandaşların yardımıyla çıkarılarak hastaneye sevk edildi.

Kaza, saat 13.10 sıralarında TEM otoyolu Kumburgaz mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. 61 LD 435 plakalı kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak yeşillik alana daldı. Kamyonet yeşillik alanda çarptığı ağacı devirerek durabildi. Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler ilk yardıma koşarak itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan 3 yaralıyı çıkarak ambulansla hastaneye sevk etti. Yaralıların hastane tedavi altına alındığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise kazayla ilgili çalışmalarına başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber