Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 09:38 Yorum: 0

KUMEV Yönetim Kurulu toplandı

ANTALYA (AA) - Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV), Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında toplandı.Toplantıda konuşan Başkan Hüsamettin Çetinkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesinin...

KUMEV Yönetim Kurulu toplandı

ANTALYA (AA) - Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV), Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında toplandı.

Toplantıda konuşan Başkan Hüsamettin Çetinkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesinin kurulması çalışmalarında gelinen nokta hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesinin Akdeniz Üniversitesi Senatosu ve Yükseköğretim Kurulundan geçtiğini anlatan Çetinkaya, ilgili bakanlıklarla yazışmalar yapılarak görüşlerin aldığını ve ardından Bakanlar Kurulu'nun onayına sunulacağını bildirdi.

Fakülte inşaatının büyük bölümünün tamamladığını belirten Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Binanın iç ve dış cephe boyası, fayans işçiliği, asansör, odaların kapıları, sıva üstü sıhhi tesisat kaldı. Bunun için yaklaşık 600 bin lira gibi bir paraya ihtiyacımız var. Şu ana kadar inşaatın bu hale gelmesinde çok güzel mesafeler kat ettik. Hayırseverlerimiz söz verdikleri katkıları yerine getirdiler. Bu konuda hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bu fakülte sadece bir kişinin değil, Kumluca'nın. İnşallah geri kalan eksiklerimizi yine hayırseverlerimiz katkısıyla en kısa sürede tamamlayacağımızı ümit ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber