Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Nisan 2021 - 13:43 Yorum: 0

Kumkapı’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait depoda yangın

Fatih Kumkapı'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Şube'ye ait depoda yangın çıktı.

Kumkapı’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait depoda yangın

Fatih Kumkapı'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Şube'ye ait depoda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürerken, alev alev yanan depo havadan görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Kumkapı'da bulunan deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, tüm depoyu sardı. Depoda operasyonda ele geçirilen kaçak alkol ve havai fişek gibi maddelerin yandığı öğrenildi. Yangın sırasında depodan patlama sesleri geldiği duyuldu. Bölgede tedbir amaçlı binalar da boşaltıldı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında ölü ya da yaralıların olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürerken, alev alev yanan depo havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber