Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Eylül 2014 - 13:18 Yorum: 0

Kumluca Belediyesinde yeni görevlendirmeler

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye bünyesinde 12 birim daha oluşturduklarını ve görevlendirmeler yaptıklarını söyledi. Çetinkaya, belediye başkan yardımcıları...

Kumluca Belediyesinde yeni görevlendirmeler

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye bünyesinde 12 birim daha oluşturduklarını ve görevlendirmeler yaptıklarını söyledi. 

Çetinkaya, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yaptı. Kumluca Belediyesi'nin hizmet ağının daha da geliştiğini ve bu doğrultuda yeni birimlerin açılmasına karar verdiklerini dile getiren Çetinkaya, halka daha iyi ve kaliteli hizmet üretmek istediklerini kaydetti. 

Çetinkaya, görevdeki ve yeni göreve gelen personelini çalışmalarında başarılar diledi. 

Belediyedeki yeni görevlendirmeler şu şekilde gerçekleşti:

Başkan yardımcıları olarak Mustafa Songur, Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay görevlendirildi. Yazı İşleri Müdürü Selahattin Kelleci, Mali Hizmetler Müdürü Kazım Turkay, Hukuk İşleri Müdürü Zehra Şahin, İmar ve Şehircilik Müdürü Şakir Yıldırım, Fen İşleri Müdürü Müsametdin Öner, Zabıta Müdürü Aydın Turgut, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ümüşen Acar, Emlak ve İstimlak Müdürü Ömer Serttürk oldu.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne Tamer Aksu, Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, Strateji Geliştirme Müdürlüğüne Tamer Aksu, Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne Müsametdin Öner, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne de Tamer Aksu getirildi. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak Süleyman Fethi Örgel, Park ve Bahçeler Müdürü olarak Tuğba Tunç, Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak Sema Fırat ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü olarak daSüleyman Fethi Örgel görevlendirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber