Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

"Kumluca Erentepe'yi Keşfediyor" doğa yürüyüşü yapıldı

ANTALYA (AA) - "Kumluca Erentepe’yi Keşfediyor" doğa yürüyüşüne, yaklaşık 400 kişi katıldı.Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik, belediye binası önünde vatandaşların...

'Kumluca Erentepe'yi Keşfediyor' doğa yürüyüşü yapıldı

ANTALYA (AA) - "Kumluca Erentepe’yi Keşfediyor" doğa yürüyüşüne, yaklaşık 400 kişi katıldı.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik, belediye binası önünde vatandaşların toplanmasıyla başladı. Yürüyüş öncesi Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, katılanlara program hakkında bilgi verdi.

Yürüyüş güzergahına kadar katılımcıların otobüslerle gideceklerini ifade eden Çataltepe, ayda bir sosyal, kültürel ve doğa yürüyüşü adı altında etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu faaliyetlere vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Çataltepe, yürüyüşlerin amacının, insanlara doğayla iç içe spor yaptırmak, birlik ve beraberlik, kaynaşma sağlamak, ayrıca yürüyüş yapılan alanlardaki doğal güzelliklerin insanlar tarafından tanınmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından katılımcılar otobüslerle yürüyüşün başlayacağı noktaya ulaştı. Yaklaşık 5,2 kilometre olarak gerçekleşen yürüyüş sonunda Erentepe Muhtarlığının organizasyonuyla yürüyüşe katılanlara kahvaltı ikramında bulunuldu.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, belediyenin tertiplediği doğa yürüyüşlerini çok beğendiklerini, kendileri için sosyal etkinlik haline geldiğini dile getirdi. Benzer organizasyonların devam etmesini isteyen katılımcılar, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa, Beykonak Enduro Kulübü ve Tema Kumluca Temsilciliği üyeleri de destek verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber