Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Haziran 2016 - 15:53 Yorum: 0

Kumluca Yangınının Yaraları Sarılıyor

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Cuma günü öğle saatlerinde Erentepe Mahallesinde ve dün de Adrasan Mahallesinde başlayan orman yangınları kontrol altına...

Kumluca Yangınının Yaraları Sarılıyor

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Cuma günü öğle saatlerinde Erentepe Mahallesinde ve dün de Adrasan Mahallesinde başlayan orman yangınları kontrol altına alındı. İlçede yangının yaraları sarılırken, büyükşehir belediyesi evi yanan ailelere geçici olarak konteyner gönderiyor.

Kumluca'da 4 gündür devam eden orman yangınlarında ekiplerin soğutma çalışmaları karadan ve havadan devam ediyor. Yangın bölgelerinde incelemelerde bulunan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yangından etkilenen vatandaşların yaralarının en kısa sürede sarılacağını söyledi.

Adrasan Mahallesi Seylemit mevkinde yangının çıkış noktasına yakın yerde evleri yanan vatandaşları ziyaret eden Çetinkaya, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangında yanan evlerin yerine yenisinin yapılacağını ifade eden Çetinkaya, geçici olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara konteyner ev verileceğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin yanan evlerde hasar tespiti çalışmalarına da katılan Çetinkaya, "Büyük bir yangın felaketi yaşadık. Mahalle olarak, ilçe olarak ülke olarak hepimize geçmiş olsun. Maddi kaybımız çok, ama sevindirici olan can kaybımız yok. Sizler hiç tasalanmayın, üzülmeyin, böyle günler bizim birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olacağımız günler. İlk etapta Büyükşehir Belediyemiz tarafından sizlere geçici olarak konteyner evler sağlayacağız. İnşallah en geç yarına kadar bunları yerlerine konulacak. Ardından da kalıcı konutlarınızın sağlanması için çalışacağız" dedi.

Devletin güçlü bir devlet olduğunu ve bu felaketin de yaralarını en güzel şekilde saracağını vurgulayan Çetinkaya, vatandaşların zararlarının giderilmesi adına yapılacak hasar tespitinin devletin ilgili kurumları tarafından en kısa sürede başlatılacağını bildirdi.

Kumluca Yangınının Yaraları Sarılıyor

Kumluca Yangınının Yaraları Sarılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber