Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 10:13 Yorum: 0

Kumluca'da kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapıldı

ANTALYA (AA) - Kumluca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde oluşturdukları gezici ekiplerle kedi ve köpekleri kuduz hastalığına karşı aşıladı.İlçe...

Kumluca'da kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapıldı

ANTALYA (AA) - Kumluca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde oluşturdukları gezici ekiplerle kedi ve köpekleri kuduz hastalığına karşı aşıladı.

İlçe ve mahallelerde belirlenen noktalara sahipleri tarafından getirilen kedi ve köpekler, ekiplerce aşılanıyor. Aşılamaları yapılan kedi ve köpekler kayıt altına alınarak aşı kartları veriliyor.

Kumluca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adem Aydın, yaptığı açıklamada, aşılamanın, bakanlık tarafından iki yıldan bu yana rutin olarak uygulandığını söyledi.

Çalışmayla evlerde sağlıklı hayvan beslenmesinin amaçlandığını ifade eden Aydın, "Geçen yıl ilçemiz genelinde yaklaşık bin 200 kedi ve köpeğe aşı yaptık. Bu yıl yine aynı rakamlarda aşı yapmayı hedefliyoruz. Böylece hem hayvanlarımız sağlıklı olacak hem de insanlarımız gönül rahatlığıyla evlerinde hayvanlarını besleyecekler" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber