Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

Kumluca'da polis, anaokullarını ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından çocuklara güven ve sevgi duygusu kazandırmak amacıyla proje başlatıldı.Kumluca Emniyet Müdürlüğü...

Kumluca'da polis, anaokullarını ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından çocuklara güven ve sevgi duygusu kazandırmak amacıyla proje başlatıldı.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından hazırlanan proje kapsamında, Asayiş ve Yunus ekiplerinin katılımıyla ilçedeki anaokulları ziyaret edilerek öğrencilere polis ve görevleri anlatıldı.

Çocuklara küçük yaşta polise güven ve sevgi duygusu aşılamak amacıyla yürütülen projede, polis memurları anaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler ve broşürler dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber