Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Haziran 2019 - 10:13 Yorum: 0

Kumluca’da yaz spor okuları başladı

Kumluca ilçesinde futbol, basketbol, voleybol, güreş, yüzme, judo ve taekwandonun yer aldığı 7 ayrı branşta açılacak yaz spor okulları ile 1500 çocuğun...

Kumluca’da yaz spor okuları başladı

Kumluca ilçesinde futbol, basketbol, voleybol, güreş, yüzme, judo ve taekwandonun yer aldığı 7 ayrı branşta açılacak yaz spor okulları ile 1500 çocuğun spor yapması hedefleniyor.

Çocukların sağlıklı birey olarak büyümeleri, yeteneklerini sergileme fırsatı vererek boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları, Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğinde başladı

İlçe Spor Müdürü Erol Koca; "Yaz Spor Okullarımız, kötü alışkanlıklardan uzak duran, spor yapmayı ve sağlıklı bir yaşamı hayat tarzı olarak benimsemiş, özgüveni ve yetenekleri ile her yaştan insana örnek olan, çevresi ve dünyayı tanıyıp iyi bir iletişim kurabilen bir nesil için atılmış önemli adımlardan biridir. Çünkü spor, büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişmeleri hem de kişiliğin oluşması ve ruh sağlığının gelişmesi bakımından en önemli faaliyettir. Tüm çocuklarımızın Yaz Spor Okullarına iştirak ederek yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.

Kumluca’da yaz spor okuları başladı

Kumluca’da yaz spor okuları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber