Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Haziran 2016 - 09:48 Yorum: 0

Kumluca’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaklaşık iki gündür devam eden orman yangını kontrol altına alındı.

Kumluca’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaklaşık iki gündür devam eden orman yangını kontrol altına alındı. Yangında 13 ev, çok sayıda sera ve 300 hektarın üzerinde alan zarar gördü.

Kumluca'ya bağlı Erentepe Mahallesi'nde geçtiğimiz gün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, kısa sürede Belen, Toptaş, Sarıkavak mahallelerine yayıldı. Akşama doğru kısmen kontrol altına alınan alevler, dün sabah yeniden etkili olmaya başladı. Yerleşim yerlerinin ormanlık alana yakın olması nedeniyle çok sayıda vatandaş evini terk etti. Yangında bazı seralar da zarar gördü.

Ankara, Denizli, Muğla, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Isparta, Konya ve İzmir'den gelen ekiplerle 9 helikopter, 3 uçak, 94 arazöz, 32 su tankeri, 23 ilk müdahale aracı, 5 arazöz ve 700 personelle müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yangında 300 hektarlık orman, 13 sera ve çok sayıda seranın zarar gördüğü belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber